Webshop » KEEN HAIR GERMANY » KEEN KERATINE VERZORGING » KEEN SMOOTHING TREATMENT

KEEN KERATIN TREATMENT

Hoe breng je de gezondheid  van het haar op pijl als je  haar voor ca. 88% uit  keratine bestaat ? 

  
Gelukkig kun je stoppen met zoeken naar het geheim want je hebt het gevonden. 
De oplossing is eigenlijk simpel. Keratine Smoothing Treatment van KEEN-HAIR-Coloramore. 
KEEN Keratine Smoothing Treatment is de beste keuze in je salon.  
De behandeling is simpel, snel en voordelig uit te voeren. 
 
Waarom is er een Keratine Smoothing Treatment? 
 
Keratine is een lichaamseigen bouwstof, die er ook onder andere voor zorgt dat je  nagels sterk zijn. Het haar bestaat voor zo’n ca. 88% uit keratine.  Door behandelen, regelmatig wassen en verzorgen belast je het haar intensief.  Hierdoor neemt het proteïne-gehalte in het haar af.  Het haar wordt zwakker, breekt eerder af en gaat vaak pluizen. is droog, statisch,  of weerbarstig.  Daarom  is een proteïne behandeling met keratine een must.  
 
Want wat er niet meer is moet je aanvullen! 
 Tijdens de behandeling wordt een keratinegel diep in het haar aangebracht waardoor  het eiwitgehalte van binnen uit gevoed en hersteld word, droog, krullend, pluizig en weerbarstig haar wordt weer zacht,  minder pluizend, glanzend en weer handelbaar.  Tientallen collega’s gebruiken deze behandeling in de salon op verschillende manieren de resultaten zijn zeer goed. 
 
Prachtig haar is een sieraad, maar het valt niet altijd mee om het te krijgen en ook om het zo mooi te houden. Er zijn weliswaar talloze producten op de markt die  beloven je haar gezonder en glanzender te maken, maar ze maken het zelden waar.  
 
Is een Keratine Smoothing Treatment geschikt voor alle haartypen ? 
Ja… keratine Smoothing behandelingen zijn geschikt voor elk haartype. (wel oppassen met HENNA) 
 
 
 Let op! het is geen straight-hair behandeling (geen omvorming) De behandeling voedt je haar op natuurlijke wijze en voegt geen chemicaliën toe. De behandeling is formaldehyde, parabenen en siliconen vrij. Bovendien is het dermatologisch getest. 
  
  


    Loading...